Yepyeni Duyusal Deneyim: GameScent ile Kokular Oyunlara Taşınıyor!

Oyun deneyimine gerçek zamanlı kokuları entegre eden GameScent, patlama, silah, otomobil yarışı, orman ve fırtına gibi çeşitli kokular sunuyor. Yapay zeka teknolojisiyle desteklenen cihaz, odadaki kokuları gidermek için hava temizleyiciyle donatılmış.

GameScent, oyun dünyasına dair sıra dışı bir deneyim sunarak gerçek zamanlı kokuları oyunlara entegre ediyor. Yapay zeka teknolojisiyle desteklenen bu yenilikçi cihaz, patlama, silah, otomobil yarışı gibi çeşitli kokuları odanıza taşıyor ve böylece oyun deneyimini tamamen yeni bir seviyeye çıkarıyor.

Oyun deneyimini artırmak için geliştirilen GameScent adlı cihaz, gerçek zamanlı kokuları oyunlara entegre ederek Smell-O-Vision deneyimini 21. yüzyıla taşıyor. Tüm oyun konsolları, bilgisayarlar, televizyonlar ve sanal gerçeklik gözlükleriyle uyumlu olan GameScent, yapay zeka teknolojisi kullanarak ses ipuçlarını kokulara dönüştürüyor. Altıgen şeklindeki cihaz, patlama, silah, yarışan otomobiller, orman ve fırtına gibi çeşitli kokuları içeren kartuşlarla birlikte geliyor. Ayrıca, odadaki kokuları gidermek için hava temizleyici de bulunuyor. Şirket, gelecekte kan, okyanus, çimen, spor arenası gibi yeni kokuların da ekleneceğini duyurdu. GameScent ABD'de 150 dolara satışa sunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Spotify'ı ücretsiz kullananlara kötü haber: O özellik ücretli oluyor!
41 Işık Yılı Uzaklıkta 'Süper Dünya' Keşfedildi
NASA'nın Psyche Uzay Aracı: Uzaydan Dünya'ya Lazer İletişimiyle Çığır Açıyor
Apple, Yeni iPad Modellerinde Şarj Adaptörünü Kutudan Çıkarıyor
Darbe aldıkça sertleşen malzeme: Depreme karşı binalarda kullanılabilir mi?