Yerel Seçimler Yaklaşıyor: CHP'de Hatay Büyükşehir Adayı Belirleme Süreci Heyecanı

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, CHP içinde Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirleme süreci devam ediyor. AREA Araştırma Başkanı Murat Karan'ın TELE1'deki açıklamalarına göre, CHP Genel Merkezi'nde yapılacak görüşmenin ardından adayın Lütfü Savaş olarak açıklanması bekleniyor.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirleme süreci gündemdeki yerini koruyor. AREA Araştırma Başkanı Murat Karan, TELE1 televizyonunda yayınlanan Merdan Yanardağ'ın sunduğu 5. Boyut programında dikkat çeken bir bilgi paylaştı.

KARAN'IN DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMASI AREA

Araştırma Başkanı Murat Karan, programda CHP Genel Merkezi'ne çağrıldığını ve şu an yolda olduğunu belirtti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmeye gitmekte olduğunu ifade etti. Karan, "Büyük olasılık bu gece veya sabah CHP'nin Büyükşehir adayı olarak Lütfü Savaş'ın açıklanır diye öngörüyorum." şeklinde konuştu.

"BÜYÜKŞEHİR ADAYI OLARAK LÜTFÜ SAVAŞ"

Murat Karan'ın aktardığı bilgilere göre, CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayının büyük bir olasılıkla Lütfü Savaş olacağı belirtiliyor. Ancak, resmi açıklamanın ne zaman yapılacağı konusunda net bir bilgi bulunmamakla birlikte, partideki heyecan ve spekülasyonlar seçimlere az bir zaman kala devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.