Yerlikaya Ebru Gündeş'i ziyaret etti: Şüphelileri adalete teslim etmekte kararlıyız

Türkiye'nin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bugün Küçükçekmece'de yaşanan üzücü saldırının ardından yaralanan Ebru Güneş'i ziyaret etti. Olay yerinde yaşanan endişe verici gelişmelerin ardından hızla harekete geçen Bakan Yerlikaya, saldırıya maruz kalan vatandaşımızın yanında olduğunu gösterdi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Küçükçekmece'de düzenlenen saldırıda yaralanan Ebru Güneş'i hastanede ziyaret etti. Güneş'in ameliyattan çıktıktan sonra yoğun bakıma alındığını belirten Yerlikaya, doktorları ve ailesiyle görüştükten sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GÜNEŞ'İ ZİYARET ETTİ

Yerlikaya, ziyaret sırasında şu ifadeleri kullandı: "Gerçek anlamda demokrasi şöleni olan bu yerel yönetimlerimizin seçimlerini en güzel şekilde gerçekleştireceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bizim birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize, bu demokratik ortamımıza da kim yan bakıyorsa onlara da bizim hiç düz bakmak gibi bir niyetimiz yok. Milletimiz, birlik beraberlik içinde bu seçimi güzellikle gerçekleştirecektir."

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya hastanede tedavisi süren Ebru Güneş'i ziyaret etti. Yerlikaya, Güneş'in ameliyattan çıkarak yoğun bakıma alındığı yönünde bilgi verdi. Yerlikaya, Ebru Güneş'in doktoru ve yakınlarıyla konuştuktan sonra basın mensuplarına açıklamada bulundu.

"DEMOKRATİK ORTAMIMIZA KİM YAN GÖZLE BAKIYORSA BİZİM DE ONLARA HİÇ DÜZ BAKMAK GİBİ BİR NİYETİMİZ YOK"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Onur Apaydın'dan Çarpıcı İtiraf: Etkin Pişmanlık Dilekçesi ve Bahar-Nihal Candan İddiaları
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Karabat konuştu: "Krizin bedeli emekçilere ödetiliyor"
Yücel'den 'tasarruf paketi' tepkisi: 1Asıl hedef yerel seçimlerde 1. parti olan CHP’yi zayıflatmak"
Özel: "Soma davası yeniden görülmeli"
Meteoroloji Kars’ı uyardı: Toz taşınımı geliyor