Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın, hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın efsane ismi Filiz Akın, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Daha önce iki kez kanser tedavisi gören 81 yaşındaki oyuncunun, Bodrum'daki hastanede yeniden tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yeşilçam'ın unutulmaz yüzü Filiz Akın, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı. 81 yaşındaki oyuncu, geçmişte kanser tedavisi görmüş ve son dönemde sağlık sorunları yaşamıştı.

Yeşilçam'ın efsanevi ismi, ünlü oyuncu Filiz Akın, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. 81 yaşındaki Akın, daha önce iki kez kanser tedavisi görmüştü. Geçtiğimiz kasım ayında da hastaneye yatırılan usta oyuncu, bir süre sonra taburcu edilmişti. Ancak sağlık sorunları devam eden Akın, Bodrum'daki bir hastanede yeniden tedaviye alındı. 

Filiz Akın’ın hastane odasındaki görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaşıldı. 

Akın, Türk sinemasının önemli figürlerinden biri olarak biliniyor. 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanserine yakalanmış ve hastalığı ikinci evrede teşhis edilmişti. Ancak cesaretle mücadele eden Akın, tedavi sürecinin ardından kanseri yenmeyi başardı. "Çok agresif bir tedavi gördüm" diyen Akın, 2022 ve 2023 yıllarında sol kulağının üst kısmındaki kanserli doku ve ses tellerindeki problemler nedeniyle ardı ardına operasyon geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.