Yiğit Bulut coştu yine!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut,Avrupa Parlamentosu Türkiye Rapörtörü Kati Piri tarafından hazırlanan Türkiye raporunu ağır ifadelerle eleştirdi. "AP, yeni Türkiye Raporu’nda, geçen seneki...

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı Yiğit Bulut,Avrupa Parlamentosu Türkiye Rapörtörü Kati Piri tarafından hazırlanan Türkiye raporunu ağır ifadelerle eleştirdi. "AP, yeni Türkiye Raporu’nda, geçen seneki raporun iade edilmesine yol açan ve Ankara’yı 1915 olaylarına ilişkin Ermeni iddialarını soykırım olarak tanımaya çağıran ifadelere atıf yaparak, aklınca bize soykırım yaptınız etiketini takmaya çalıştı" iddiasında bulunan Bulut, "Ne demişler; kendini ve haddini bilmeyen helak olur."

Bulut yazısının sonuna da 'Önemli Not! başlığı altında, "Başta bazı AB’li siyasetçiler ve Schulz efendi şu mantığa kendilerini kaptırıyorlar; nasıl olsa anlaşmaya imza attırdık, Türkiye'ye istediğimizi, her şeyi yaptırabilirz. Bekle ve gör Schulz Efendi, bak neler olacak" ifadelerini kullanarak haklarında 'Kayseri pazarlığı' yaptıkları göçmenleri tehdit unsuru olarak kullandı!

Yiğit Bulut'un 'Haddini bil' dediği AP Başkanı Martin Schulz, AP'de Türklere hakaret eden Yunan parlamenteri genel kuruldan böyle kovmuştu:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek