Yıldırım Demirören: Eski Türkiye'yi yeni Türkiye'de uygulamaya kalkmasınlar

A Spor'a konuk olan Demirören, "Bundan sonraki kupa finallerinde e-bilet uygulanacak. Ancak bizim kestiğimiz biletler TC kimliğe göre kesildi." ifadelerini kullandı.Konyaspor ve Beşiktaş'a verilen cezalarla ilgili konuşan Yıldırım...

A Spor'a konuk olan Demirören, "Bundan sonraki kupa finallerinde e-bilet uygulanacak. Ancak bizim kestiğimiz biletler TC kimliğe göre kesildi." ifadelerini kullandı.

Konyaspor ve Beşiktaş'a verilen cezalarla ilgili konuşan Yıldırım Demirören, "Türkiye Futbol Federasyonu kurallarla yönetiliyor. Bu kurallar da hukuka göre ayarlanıyor. Ortamı gerecek beyanatlar verirseniz, yönetici olarak ceza alırsınız. Kurullarımızın verdiği kararlardır. Hiçbir yöneticinin 'Şu kulübe bu cezayı verin'deme şansı yoktur. Eski Türkiye'yi yeni Türkiye'de uygulamaya kalkmasınlar. Ben ve arkadaşlarım hiçbir yere müdahale etmeyiz, ettirmeyiz de." dedi.

Demirören sözlerini şöyle devam ettirdi;

"Biz seyircisiz olmasını istemiyoruz. Ama 80 kişilik bir tribünde 10 kişi hata yapıyorsa, o 70 kişi de onları sustursun. Buranın içinde provakatörler var. Bizim masum, sade, futbolu seven taraftarlarımızın bunlara izin vermemesi lazım.

Futbol sahasına gelirken tabancayla, baltayla fotoğraflar var. Ya nereye geliyorsunuz? Bundan sonra deplasmana gelen taraftarlar şehirden çıkarken aranmaya başlayacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Sarı-Lacivertlilerde Son Dakika Gelişmesi! Yeni Teknik Direktör Kim Oldu?
Galatasaray, 60 bin euroya forvet transfer ediyor! İcardi'nin konforu artık sarsılacak!
Ali Çamdalı açıklama yaptı! "Şampiyonluk yarışında neler oluyor bizi hiç ilgilendirmiyor"
Fenerbahçe-Monaco maçının hemen ardından gerginlik!
Jonas Svensson'dan başarı sözleri! "Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık"