Yıldırım: Koltuğumu bırakmak için mücadele ediyorum

Başbakan Binali Yıldırım, seçimlere kısa bir süre kala değerlendirmelerde bulundu.

Nazlı Çelik'in sorularını yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin kendisine “eğlenceli” dediğinin hatırlatılması üzerine, “Onları eğlendirebiliyorsak bu da iyi bir şey yani canları sıkılıyor zaten" dedi.

Muhalefetin kampanyalarının iyi gitmediğini söyleyen Yıldırım, "Millet artık söylemlerinin içinin boş olduğunu anladı. Dolayısıyla ben koltuğumu bırakmak için mücadele ediyorum, onlar koltuk kapmak için mücadele ediyorlar ama o kadar kolay olmadığını da bilmeleri lazım" diye konuştu.

Yıldırım, Saadet Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu için “(Hızlı tren göçü artırıyor, Sivas’a hızlı trene ne gerek var) dedikten sonra daha söylenecek laf bulamıyorum.” ifadesini kullandı.

Meral Akşener için de konuşan Yıldırım  “Allah işini gücünü rast getirsin” dedi. Başbakan Yıldırım, “Genel olarak yıkım ekibi diyorum ben bunlara, onların ortak bir hedefi var Recep Tayyip Erdoğan’ı iktidardan indirmek, sonrası ne olacak, sonrası tufan, önemli değil. Recep Tayyip Erdoğan olmasın da ne olursa olsun” ifadesini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Hakan Fidan, Riyad'a gidiyor
Seçim Gecesi Skandallarına Bir Yenisi Daha Eklendi: AKP'li Belediye'den 100 Milyon Liralık Fatura!
AK Parti'de Erdoğan-Özel görüşmesinden kaygı duyanlar var
Salona seyirci alınmıyor
Erdoğan ile görüşmede ne konuşacak