Yıldırım’dan Bursaspor’a destek geldi!

Yıldırım Belediyesi Cumhur İttifakı meclis üyeleri, Bursaspor desteği ile öne çıktı! 3 aylık huzur haklarını Bursaspor'a bağışlama kararı aldı. Bursaspor hamlesi çok konuşulacak! Yıldırım'dan büyük hamle geldi.

Yıldırım Belediyesi Halk Ligi meclis üyeleri, 3 aylık katılım haklarını Bursaspor'a bağışlama kararı aldı.

Yıldırım Belediyesi'nin haziran ayı olağan meclis toplantısı, belediye başkan yardımcısı Bülent Kandemir'in başkanlığında gerçekleşti. 21 gündem maddesinin görüşüldüğü konseyde, Bursaspor, belediye meclis üyesi Selim Yolgeçen'in önerisi üzerine Halk Birliği meclis üyelerinden oybirliğiyle 3 aylık katılım hakkı aldı.

YILDIRIM'DAN BURSASPOR DESTEĞİ!

Yıldırım Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Selim Yolgeçen, Bursaspor'un yeni yönetimle Süper Lig'e dönüşe başladığını açıklayarak, şunları söyledi: "Şehrimizin en önemli markalarından biri olan Bursaspor'umuzu hep birlikte geri getireceğiz. yeniden özlediğimiz eski günlere." Süper Lig'e yükseldik ve şampiyonluğa yürüyoruz. Dün, bugün ve yarın Bursaspor'un yanındayız. "Halk Birliği Yıldırım Kent Konseyi üyeleri olarak 3 aylık katılım hakkını Bursaspor'a bağışlıyoruz" dedi..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.