Yıldız basketbolcu evindeyken İstanbul'daki rezidansı kurşunlandı!

Anadolu Efes'in ABD'li basketbolcusu Stanley Johnson, Fenerbahçe Beko maçı sonrası Kağıthane'deki evinde iki kurşunla şoke oldu. Olay sırasında evde bulunan Johnson, hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polis, üçüncü bir kurşunun da alt daireye isabet ettiğini tespit etti.

Anadolu Efes'in ABD'li basketbolcusu Stanley Johnson, Fenerbahçe Beko ile oynanan EuroLeague maçının ardından Kağıthane'deki evinde iki kurşun isabet etmesiyle şok yaşadı. Olay sırasında evde bulunan Johnson, durumu hemen polise bildirdi ve çevredeki kamera kayıtları incelenmeye alındı.

Anadolu Efes'in ABD'li basketbolcusu Stanley Johnson, şok edici bir olayla karşılaştı. EuroLeague'de Fenerbahçe Beko ile oynanan maçın ardından, Kağıthane'deki rezidansına döndü.

KURŞUNLAR EVİNİN CAMINA İSPAT ETTİ


Johnson, 20. kattaki evinde beklemediği bir durumla yüzleşti; evinin camlarına iki kurşun isabet etti. Olay sırasında evde bulunan Johnson, hemen polisi aradı.

POLİS OLAY YERİ İNCELEMESİ


Olay yerine gelen polis, üçüncü bir kurşunun da bir alt daireye isabet ettiğini belirledi. Çevredeki kamera kayıtlarını toplayan polis, kurşunları atan kişilerin kimliğini tespit etmek amacıyla soruşturma başlattı. Anadolu Efes'ten olayla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Johnson'un sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ayrıca, polisin iki merminin art arda isabet etmesi nedeniyle kurşunlanma olasılığı üzerinde durduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.