Yıldız Tilbe öyle bir halde yakalandı ki...

Söylediği sözler ve farklı bir tarzla sürekli sosyal medyanın dilinde olan Yıldız Tilbe, adını altın harflerle sanat camiasına kazımış durumda.

Uzun süre önce saçlarını kestiren ve  yeni tarzıyla gündemde büyük bir yankı uyandıran Yıldız Tilbe, uzun süre konuşulmuştu.

Ünlü şarkıcı geride bıraktığımız hafta objektiflere yansıdı. Alışveriş merkezinden çıkan ve muhabirlerle kısa bir konuşma gerçekleştiren Yıldız Tilbe’nin son hali sevenlerini korkuttu.

Şarkılarıyla geniş kitlelere hitap eden ve en çok takdir gören sanatçılardan birisi haline gelen Yıldız Tilbe, geçtiğimiz hafta alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Yakın arkadaşı ve menajeri Haluk Şentürk’le beraber alışveriş yapan ünlü şarkıcı, muhabirlerle kısa bir röportaj gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesabını aktif kullanan fakat sık sık ortalıkta görünmeyen Yıldız Tilbe, son haliyle beraber ekranlarda büyük bir yankı uyandırdı. Menajeri ve yakın arkadaşıyla beraber alışveriş merkezinden çıkarken görüntülenen Yıldız Tilbe, hayranlarını büyük bir şaşkınlığın içerisine sürükledi.

 

Yıldız Tilbe’nin yeni tarzı şaşırttı!

Sanat camiasının en sevilen isimlerinden birisi olan Yıldız Tilbe, sosyal medya gündeminde sık sık konuşulan isimler arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcının her hali beğeni toplarken bu seferki tarzı herkesi şaşkına çevirdi. Kıyafetlerinin yanı sıra asker tıraşı şeklinde kestirdiği saçları ve makyajsız haliyle gündemde yankı uyandıran Yıldız Tilbe’ye birçok yorum geldi.

Sempatik tavırlarıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Yıldız Tilbe muhabirlerin sorularına karşı, “Alışveriş yapmaya geldik. Birkaç eksiğim vardı onları aldım. Havanın bu kadar soğuk olacağını hiç düşünmemiştim!” sözlerini dile getirdi ve arabasına bindi. Makyajsız hali ve saçlarıyla gündemde yankı uyandıran Yıldız Tilbe’nin yeni tarzına sosyal medya kullanıcılarından, “Seni bu şekilde görmek istemiyoruz, kendine bak!”, “Sen bizim vazgeçilmez sanatçımızsın. Seni böyle görmek üzdü beni!” yorumları geldi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfır araçların fiyatları üzerindeki artışlar kontrol altına alınacak!
Toyota Corolla Cross Hibrit'te önemli fiyat düşüşü: Faiz oranları yarı yarıya az
Bu devirde böyle fırsat bir daha gelmez: Yerli Togg yeni kampanya ile döndü!
Yetişen alır! Toyota Corolla Cross Hibrit'te yarı yarıya indirim!
Beklenen fiyat belli oldu! Chery Tiggo4 Pro fiyat etiketi ortaya çıktı