Yıldız Tilbe'nin vasiyeti şaşırttı: Cenazeme gelirse taşlayın!

Şarkıcı Yıldız Tilbe, sosyal medya hesabından yaptığı vasiyet açıklamasıyla herkesin ağzını açıkta bıraktı.

Öldüğünde cenazesinde tek bir politikacı siyasetçi istemediğini ifade eden Yıldız Tilbe, “Bir politikacı gelirse taşlayın, gitmezlerse ben kalkarım Allahı’n izniyle” dedi.

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık dikkat çekiyor. Twitter hesabından bu defa vasiyetini açıklayan Yıldız Tilbe, şaşkına çeviren bir istekte bulunarak yazılı olarak avukatına da ileteceğini söyledi.

Tilbe, cenazesinde bir tane bile politikacı istemediğini belirterek, “Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, bir politikacı gelirse taşlayın, gitmezlerse ben kalkarım Allahı’n izniyle” dedi:

“Öldüğüm zaman cenazeme bir tane politikacı siyasetçi istemiyorum, gelmesinler. Cenazeme gelirken demir para büyüklüğünde taşlar koyun cebinize, 1 politikacı gelirse taşlayın, gitmezlerse ben kalkarım Allah’ın izniyle, belki birkaçını da götürürüm, hiçbirini istemiyorum. Buradan size söyleyeyim. Vasiyet olarak avukatıma da bırakacağım.”

'BEN ÖLECEĞİM SİZ KALACAK MISINIZ?'

Tilbe, paylaşımın ardından takipçilerinden gelen yorumlara ise, “Hahaha ben öleceğim siz kalacak mısınız? Sırası gelen istediği yere tutunsun bakayım kalabiliyor mu? Tekrar görüşeceğiz. Üzülmeyin, Allah hayırlısını versin, şu mübarek günde. Turp gibiyim Allaha şükür.” yanıtını verdi.

Hahaha ben ölücem siz kalıcakmısınız)))Sırası gelen istediği yere tutunsun bakiyim kalabiliyomu. Tekrar görüşücez Üzülmeyin ,Allah hayırlısını versin herşeyin şu mübarek gün ve her gün????

— Yıldız Tilbe (@YildizzTilbee)

February 17, 2023

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri

Mülakat sisteminin kaldırılmasını kim istemişti?
Namlunun ucundayız
Savunma Sanayii’nde tarikat-cemaat kadrosu
Anayasa masalını bırakıp önce AİHM’nin Kavala kararına uyalım
Nefesimizi veririz ama boşuna uğraşmayın, ateşle de zorlukla da uslanmayız