Yıllardır ağızları tatlandırıyordu! Resmen iflas etti

Uzun yıllar sektörde sağlam bir konumda bulunan ve birçok kişinin favori markası haline gelen Stute Şirket Grubu'nun iflas başvurusu yapması, sektörde büyük bir endişe yarattı.

Uzun yıllar sektörde sağlam bir konumda bulunan ve birçok kişinin favori markası haline gelen Stute Şirket Grubu'nun iflas başvurusu yapması, sektörde büyük bir endişe yarattı. 1885 yılında Wilhelm Stute tarafından kurulan ve meyve ile sebzelerin işlenmesi üzerine faaliyet gösteren bu köklü şirket, son dönemde artan maliyetlerle başa çıkamayarak zor duruma düştü.

ŞİRKETİN İFLASI AÇINILMAZ HALE GELDİ 

Uzun yıllardır sağlam bir konumda olan ve birçok kişinin favori markası olarak gördüğü Stute Şirket Grubu'nun iflas başvurusu yapması, sektörde büyük bir endişe yarattı. 1885 yılında Wilhelm Stute tarafından kurulan ve meyve ile sebzelerin işlenmesi üzerine faaliyet gösteren bu köklü şirket, son dönemde artan maliyetlerle başa çıkamayarak zor duruma düştü.

Stute Şirket Grubu, dünya çapında tanınan bir reçel ve konserve üreticisi olarak biliniyordu. Ancak, artan üretim, işgücü ve enerji maliyetleri, şirketin iflas etmesine yol açtı. Bu durum, şirketin 3 farklı bölümünün iflas başvurusunda bulunmasına neden oldu. Bu gelişme, sektördeki diğer şirketler arasında endişe ve belirsizlik yarattı. Stute'nin iflası, sektördeki ekonomik zorlukların bir işareti olarak algılanıyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Otomotiv Haberleri

Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı
CUPRA Mayıs ayında faizleri sıfırladı ve Leon ile Formentor modellerinde indirim fırsatı sunuyor!