Yılmaz Büyükerşen: Ayşe hanım hak-hukuk-adaleti bilir halkın hakkını korur

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, CHP'nin 31 Mart’ta gerçekleştirilerek yerel seçimlerde kendi yerine aday gösterdiği genel sekreteri Ayşe Ünlüce için “Belediyeciliği çok iyi öğrendi Kendisi hukukçu. Belediyenin hakkını koruduğu gibi vatandaşın da korur” dedi.

Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan Büyükerşen, halefi Ünlüce’yi böyle söyledi:

"Ayşe Hanım hakikaten örnek büyükşehir belediye başkanı olacak bir kadın ve kendisine köklü bir inancım var. Türkiye, kaynakları ve imkanları çok olan bir ülke. En önemlisi de Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının kurduğu ‘En büyük ikinci eserim’ dediği Cumhuriyetin parlamenter sisteme hemen dönmesi taraftarıyım. Bu zenginliklerimizin, yetişmiş insan gücümüzün artık yurt dışına kaçırdığımız gençlerimizin, memlekette imkanlarını artırıp sorunlarını çözerek, yoksullukla mücadele etmeliyiz. İşçi, emekli, emekçiler o kadar sefalet içerisinde ki. Biz örneğin 2 senedir yatırım yapamadığımız için çok üzgünüm. Sebebi; imkanlarımızı sosyal yardımlara harcamak zorunda kaldık."

Öte yandan Saygı Öztürk, Büyükerşen’in kendisine kapalı bir zarf verdiğini ve bunu 14 mart günü açıp, 15 Mart’ta gazetede yayımlama sözü verdiğini aktardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak
"Daha kaç kişiyi öldürmesi gerekiyor?"
Azerbaycan ve Ermenistan Dışişleri Bakanları, Kazakistan'da buluştu
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'ın BAE Ziyareti: İş Birliğinde Yeni Adımlar