Yılmaz Erdoğan gönlünü kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın'a kaptırdı

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, yıllar sonra İnci Taneleri'nde canlandırdığı "Azem" karakteriyle yeniden gündeme oturdu. Magazin dünyasının tanınmış ismi Bircan Bali, 56 yaşındaki Erdoğan'ın, kendisinden tam 25 yaş küçük bir modelle aşk yaşadığını duyurdu.

Usta oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan, yıllar sonra İnci Taneleri'nde canlandırdığı "Azem" karakteriyle yeniden gündeme oturdu. Magazin dünyasının tanınmış ismi Bircan Bali, 56 yaşındaki Erdoğan'ın, kendisinden tam 25 yaş küçük bir modelle aşk yaşadığını duyurdu. Bu iddia, Erdoğan'ın eski eşi Belçim Bilgin'den ayrıldıktan sonra adının aşk hayatında geçmediği dönemlerde ortaya atıldı.

Bircan Bali, Master Haber TV'ye konuk olarak, "Bir bomba patlatayım" diyerek Erdoğan'ın gizli bir ilişkisi olduğunu açıkladı. Bali'ye göre, Erdoğan'ın gizli sevgilisi ünlü model Cansu Taşkın. Bali'nin aktardığına göre, Yılmaz Erdoğan ve Cansu Taşkın yaklaşık 2 senedir birlikte, ancak bu ilişkiyi gizliyorlarmış. Erdoğan'ın 56 yaşında olmasıyla, Taşkın'ın ise 31 yaşında olması, çiftin arasındaki 25 yaş farkını ortaya çıkardı ve bu durum sosyal medyada da geniş yankı buldu. Yılmaz Erdoğan'ın kendisinden 31 yaş küçük sevgilisi büyük merak uyandırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Liderlik özellikleriyle öne çıkan 3 burç!
Bu sebeple kefiri gece içmeyin!
Amansız hastalık zengin ve ünlüleri etkiliyor: Bu bir yıldız ateşi mi?
Olmasından korktuğunuz şeyler başınıza geliyorsa ters çaba yasası hakkında bilmeniz gerekenler var
Evde Çilek Sapı Sirkesi: Sağlıklı, Ekonomik ve Kolay Tarif!