Yılmaz Erdoğan'dan bomba sözler; 'Yaşandı ve bitti'!

Ünlü oyuncu Yılmaz Erdoğan, manken Cansu Taşkın ile ilgili sosyal medya hesabından öyle bir açıklama yaptı ki! Cansu Taşkın yerle bir oldu.. Yılmaz Erdoğan; 'Bitti' dedi.. Sosyal medyadan paylaştı ve son kez konuştu..

Ünlü fenomen Cansu Taşkın, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir YouTube programında Yılmaz Erdoğan'a aşık olduğu yönündeki söylentileri doğrulayınca ortalığı karıştırdı.

BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ!

Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan da rol aldı. film -Model Cansu Taşkın'la buluştuğu fotoğraflar derginin gündemine oturdu. Cansu Taşkın'ın yargılandığı yönündeki iddiaları yalanlayan Erdoğan, sosyal medya hesabından bir açıklama paylaştı.


"KİMSEYE DAVA AÇMIYORUM. "

Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'ı suçlamadığını belirterek, şöyle konuştu: "Geçen sene yaşanan ve 'garip' biten bir ilişki bu. Bu dava artık kapandı. Kimseyi yargılamıyorum, her şeyin ve her şeyin sadece iyi taraflarını hatırlıyorum, gerisini unutuyorum.

NE OLDU?

Pınar Kerimoğlu Cansu Taşkın konuk oldu. Programda Yılmaz Erdoğan ile ilişkisi olduğunu itiraf ederek, "Bu doğru mu, yoksa aranızda aşk mı var?" Haber doğrudur. Özel hayatım hakkında hiçbir zaman konuşmadım, hâlâ da konuşmuyorum. Sosyal medyada bunu öne çıkarmadım. Evet doğru, haber doğru, siz sordunuz diye söylüyorum. Yani sonuçta biz yanlış bir şey yapmadık arkadaşlar, bu normal değil mi? "Bu konulara fazla girmek istemiyorum, kendisi benim için çok değerli bir insandır" dedi.

Cansu Taşkın'ın kız kardeşi Elif Vurgun da kız kardeşi ve Yılmaz Erdoğan'ın resim ve videolarını arka arkaya paylaştı. . bir diğeri ise Instagram hesabında. Videoda Erdoğan Taşkın'ı dudaklarından öpüyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazası enkazına varılma anına ait görüntüler yayınlandı
Ahu Tuğba'dan Sevenlerini Üzecek Açıklama Peş Peşe!
Dilan Polat'ın Cezaevi Kabusu Adli Tıp'a Taşındı: Tahliye Yolunda mı?
İran’da cumhurbaşkanlığı seçimi tarihi belli oldu!
Milyonlarca sürücü ve adaylarını ilgilendiriyor: Uyku apnesi iddiasına resmi açıklama geldi