Yılmaz Erdoğan'dan eski eşine ziyaret

Oyuncu Yılmaz Erdoğan, Bodrum’da tatil yapan eski eşi Belçim Bilgin ve oğlu Rodin’i kaldıkları otelde ziyaret etti. Eski eşine sarılarak hasret gideren ünlü sanatçı oğlu Rodin’i omuzları üzerinde gezdirdi.

Başarılı oyuncu Belçim Bilgin ve oğlu Rodin, Bodrum'da tatil yapıyor. Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Önceki gün Yılmaz Erdoğan, eski eşi ve oğlunu konakladıkları otelin plajında ziyaret etti. Üç yıl önce yollarını dostça ayıran çiftten Bilgin, Erdoğan'ı sarılarak karşıladı.

HASRET GİDERDİLER

Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki çiftliğinde hayatını sürdüren Yılmaz Erdoğan, Bodrum’da tatil yapan eski eşi Belçim Bilgin ve oğlu Rodin’i kaldıkları otelde ziyaret etti. Eski eşiyle sarılarak hasret gideren ünlü sanatçı oğlu Rodin’i omuzlarına alarak bir süre otel içerisinde tur attı.

SADECE ARKADAŞIZ

Ziyaretin ardından muhabirlerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, “Gelip bakayım ne yapıyorlar diye görmek istedim” dedi. Ünlü sanatçı, adının aşk dedikodularına karıştığı spiker Damla Uğurtürk’le Beşiktaş’ın şampiyonluk kutlamalarında bir araya gelmesiyle ilgili ise “Arkadaşız, duygusal bir şey yok” diye ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Kibariye ihanet iddialarıyla ilgili konuştu: Yapmayan yok
Doğukan Güngör'den Müjdat Gezen'e cevap: Gayet mutluyuz
Boran Kuzum’dan Cengiz Bozkurt’u şaşırtan “popo” açıklaması
Son halini Sertap Erener'e benzetmişti: Rafet El Roman'dan Ahmet Hakan'a estetik cevabı
Çocuğuna cinsel istismarla suçlanıyordu! Ender Saraç duruşmada sitem etti... Çocuğa kayyım talebi