Yılmaz Erdoğan'ın Aşk Hayatı Gündemde: Cansu Taşkın'la Romantik Pozlar!

İnci Taneleri'nin yaratıcısı Yılmaz Erdoğan, aşk hayatıyla konuşuluyor! Bircan Bali'nin iddiasına göre, Erdoğan, eski manken Cansu Taşkın ile birliktelik yaşıyor. Sosyal medyada dikkat çeken paylaşımlar ve romantik pozlar, aşk haberlerini güçlendiriyor. Ancak taraflardan resmi bir açıklama gelmedi.

İnci Taneleri ile gündemden düşmeyen Yılmaz Erdoğan, bu kez aşk hayatıyla konuşuluyor. Bircan Bali'nin iddiasına göre, Erdoğan, eski bir manken olan Cansu Taşkın ile 2 yıldır birliktelik yaşıyordu. Ancak taraflar bu iddiaya henüz bir açıklama yapmış değiller.

Bircan Bali'nin iddiasının ardından, dikkat çekici bir detay ortaya çıktı. Cansu Taşkın'ın sosyal medya hesabında Yılmaz Erdoğan ile çekilmiş fotoğrafları ve kalp emojili albümü, iddiaları güçlendirdi. Ancak resmi bir açıklama yapılmadığı için aşk haberleri sadece dedikodudan ibaret.

25 YAŞLIK YAŞ FARKIYLA DİKKAT ÇEKEN AŞK

Yılmaz Erdoğan ile Cansu Taşkın'ın aşkı, kendisinden 25 yaş küçük olan genç mankenle yaşadığı ilişki nedeniyle dikkat çekiyor. Taraflar, şu ana kadar yapılan iddialar ve sosyal medya paylaşımları hakkında sessizliğini koruyor.

CANSU TAŞKIN'IN SÖZLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Cansu Taşkın, sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafıyla da gündemde kalmaya devam etti. "Benim hayatım, benim dünyam" notuyla paylaştığı pozlarında, Taşkın süper minisi ve iddialı dekoltesiyle dikkat çekti. Paylaşıma yapılan "Yılmaz Bey kızmasın..." yorumları da ilgi çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Cannes'da Türk Güzeli! Pınar Deniz İddialı Elbisesiyle Göz Kamaştırdı
Survivor'ın eski yarışmacısı Hakan Hatipoğlu'ndan hayranlarını endişelendiren haber
Fatih Ürek'in 5 katlı malikanesi: Evi boyatmak için istenen para ağızları açık bıraktı
Dizi oyuncuları birbirine girdi: 'Cannes'da çıplaklık' tartışması
Ece Erken, arkadaşı ve eski eşinin fotoğrafını görünce sert konuştu: Alıştım şerefsizlere