Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumu silindi! 'Mert Demir çok kibirli biri'!

Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" klip çekip YouTube'da yayınlayan Yılmaz Morgül, şok oldu! Yılmaz Morgül, "Bu yasak Mert Demir'den geldi. Kendisine onlarca kere ulaşmaya çalıştım. Çok kibirli biri. Benim yorumum ondan daha efsane."

'Antidepresan' şarkısıyla büyük bir hit haline gelen Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısı son dönemdeki hitler arasında ünlendi. Arka vokalini Serenay Sarıkaya'nın yaptığı ve yaşadığı aşkı ön plana çıkaran şarkı kısa sürede hit oldu.

Yılmaz Morgül, bir süre önce Aramızda Kalmasın programına konuk oldu ve Mert Demir'in şarkısına şu yorumu yaptı: 'Bırakın şarkınız sizi alevlendirsin.'

 "Bunu ben de yaşayayım" diyerek şarkıyı eleştirdi. Yılmaz Morgül'ün şarkının kısa bir bölümünü seslendirdiği programda kısa sürede sosyal medyada viral oldu.
 Morgül daha sonra stüdyoya giderek 'Ateşe Düştüm' şarkısını kendi yorumunu seslendirdi ve çekilen klibi YouTube'da yayınladı.
 Ancak ünlü isim, Morgül'ün klibinin telif haklarının engellenmesi ve klibin MESAM/MSG tarafından kaldırılmasının ardından sessizliğini bozdu. 


 "BENİM YORUMUM BUNDAN DAHA EFSANE"

Yılmaz Morgül şarkının kaldırılmasıyla ilgili şunları söyledi: ''Z kuşağı da isyan ediyor!
 Bu eser doğal olarak yorumlanıp tecrübe edilerek okunmaktadır.
 Bu kişiyi milyonlarca dinleyicimle tanıştırıyorum. Bu yasak Mert Demir'den geldi. Onunla birçok kez iletişime geçmeye çalıştım. Çok kibirlidir. Benim yorumum onunkinden daha efsanevi.''


 Yılmaz Morgül, Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısını seslendirerek YouTube'a yükledi. Şarkı silindi.
 Morgül'ün tepkisi şöyle: "Bu yasak Mert Demir'den. Onlarca kez kendisine ulaşmaya çalıştım. O kadar kibirli ki. Benim yorumum  daha da efsane.''

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.