Yılmaz Özdil Atatürk düşmanı Halil Konakçı'yla alay etti!

Gazeteci Yılmaz Özdil, sosyal medya üzerinden iktidara yakınlığı ve Atatürk düşmanlığıyla bilinen imam Halil Konakçı'yı mizahi bir dille eleştirdi.

Gazeteci Yılmaz Özdil, sosyal medya hesabından iktidara yakınlığı ve Atatürk düşmanlığıyla bilinen imam Halil Konakçı'yı hedef alan bir paylaşım yaptı. Özdil, yılbaşı ağacı üzerinden imam Konakçı'ya espri yaparak, "Yılbaşı ağacından üretilen çam balı helal midir, twitter fenomeni Halil Konakçı açıklıyor, azz sonra :))" ifadelerini kullandı.

İMAM KONAKÇI OKULLARA DİYANET GÖREVLİSİ İSTEMİŞTİ

Halil Konakçı, daha önce yaptığı paylaşımlarda okullarda diyanet görevlisi eksikliğine değinmiş ve çocuklara din eğitimi verilmediğini belirterek eleştiride bulunmuştu. Ayrıca, Atatürk düşmanlığıyla bilinen Konakçı, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik saldırılarıyla da gündeme gelmişti.

KONAKÇI'NIN ATATÜRK KARŞITLIĞI

Konakçı, daha önce yaptığı açıklamalarda, "Okullarda resmi törenlerde çocukların heykel ve resimlerin önünde secde ettirilmesine karşı değiller, fakat vatanımızda yaşamış İslam’a hizmet etmiş değerlerin giysileri ile anılmasına ve anlatılmasına karşı çıkıyorlar." ifadelerini kullanarak Atatürk'e karşı tavır almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye Genelinde Uyuşturucu Operasyonu: 272 Satıcı Yakalandı, 1 Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi
Depremlerin Ardından Kahramanmaraş ve Hatay'da Afetzedelerin Su Mücadelesi
KKTC'de asgari ücret, 29.640 TL olarak belirlendi
Cem Yılmaz'dan Bomba Duyuru: G.O.R.A. Serisine Yeni Film Geliyor!
Herkesin beklediği Asgari ücret zammıyla ilgili önemli gelişme!