Yılmaz Özdil Nagehan Alçı'nın asker eşlerine iğrenç önerisini paylaştı!

Son dakika! Gazeteci Yılmaz Özdil, Nagehan Alçı'nın Ergenekon/Balyoz kumpaslarında asker eşlerine söylediği çirkin öneriyi ortaya çıkardı. Özdil, o dönemlerde kadınlara söylediklerini unutan Alçı'nın şimdi mağdur algısı yarattığını söyledi!!

"Lütfen kıyafetlerinizi çıkarın" dedi.

 Nagehan Alçı şimdi ne diyor?
 "Duygusal istismara uğradım" diyor. "Duygusal olarak saldırıya uğradım ve hayal edemeyeceğim kadar aşağılandım" diyor.
 "Bir kadın olarak kadınlığımdan dolayı aşağılandım ve aşağılandım." Burası gerçekten mübarek toprak, söylediklerini şimdi yaşıyorlar. Başkalarına  iftira atmak için yaptıkları her şey onların başına geliyor. Nagehan Alçı, Balyoz Ergenekon casusluk komplosunu gerçekmiş gibi tanıttı.
 "Askeri vesayeti kaldıracağız" dedi.
 Şimdi de eşi tarafından Yunan casusu olmakla suçlanıyor.


''Deneyimlerini iktidar yanlısı medyaya değil, CHP medyasına anlatıyor''   Yılmaz Özdil, Nagekhan Alçı'nın deneyimlerini iktidar yanlısı kanallara değil, CHP medyasına aktardığını belirterek, CHP medyasına dikkat çekti. Özdil: Ama Nagehan Alçı  tipi bir kadın. Neler yapabileceğini tahmin edin. İçişleri Bakanı'nı neden aramıyorsunuz değil mi? Canınız isterse tek telefonda emniyet müdürüne, içişleri bakanına, tek telefonda MİT'e, tek telefonda saraya ulaşabilirsiniz. CHP medyasıyla konuşmak yerine hükümetteki, saraydaki vb. tanıdıklarınızla konuşursanız bu sorunlar hızla çözülür değil mi? Mesela darbe haberleri alıyor ve hükümeti onun arkasında. "Rasim, Ozan'ın defterini iki saniyede kapatabiliyor ama kapatmıyor" dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.