Yılmaz Özdil: Yandaş medya Sözcü'yü bırakmam için bana 5 milyon dolar teklif etti!!

Yılmaz Özdil kendisine Sözcü gazetesinde yazmayı bırakması için yapılan ' 5 milyon dolar 'lık teklifi ilk kez Tele1 ekranlarında açıkladı!

Tuba Emlek'in sunduğu Mercek programına katılan gazeteci Yılmaz Özdil kendisine Sözcü gazetesinde yazmayı bırakması için yapılan 5 milyon dolar teklifini ilk kez Tele1 ekranlarında açıkladı!

Gazeteci Yılmaz Özdil  Tele1 ekranlarında flaş yandaş medya ve 5 milyon dolar  para teklifi açıklaması. Tuba Emlek'in sunduğu Mercek programına katılan gazeteci Yılmaz Özdil kendisine Sözcü gazetesinde yazmayı bırakması için yapılan teklifi ilk kez açıkladı!

Özdil konuya ilişkin olarak şöyle konuştu:  Sözcüyü bırakmam karşılığında bana 5 milyon dolar para teklif edildi.  Bunu da, bu teklif sırasında şahitlerimiz de var, çünkü şahitler huzurunda oldu.

Yılmaz Özdil: Toplumda kutuplaşma yok, kutuplaşma sadece onların ağzında var

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil Emlek'in 'Bu yeni olan bir şey mi?' sorusuna ise evet yanıtı verdi. Özdil, Kırmızı Kedi Yayınları'nın sahibi Haluk Hepkon'u da para teklifi iddiasında tanık olarak göstererek özetle şöyle konuştu.

Sözcüyü bırakıp bana para teklifini yapan bu gruba geçmen için teklif edildi. Bunu Sözcü Gazetesi'nin sahibi Burak Akbay'da biliyor. Bunu kabul etmedikten çok kısa bir süre sonra bizim aleyhimizde kripto fetö'cüler ikinci cumhuriyetçiler ve yandaş troller  tarafından 'Mustafa Kemal' kitabı ile ilgili karalama kampanyası başlatıldı.

AKP erken seçim kararı alır mı? Gazeteci Yılmaz Özdil değerlendirdi!

ŞİMDİ DE 'YAZLIK VE KAÇAK' HABERLERİ

Sosyal medya tarihin en büyük linç kampanyası başlatıldı. 'Mustafa Kemal' kitabıyla ilgili yaklaşık bir yıllık karalama kampanyası sürdürdüler. Biz bu kitabı zaten bağış için yaptık. O kampanyaların ardından  şimdi 'yazlık ve kaçak' haberleri yapıldı. Benim kalemim satılık değil...

Özdil: İş Bankası hisselerine dokunmak ekonomiye dinamit koymaktır!

ANASAYFA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Video Haberleri

Kurnaz hırsızın şaşırtıcı yöntemi: 10 saniye içinde çaldı
Maçta dili boğazına kaçtı
Sırtımdaki hançerlerle seçime girmek zorunda kaldım
Kaybedersek bu kötü gidişata ortak olmam, makamları bırakırım
Özgür Özel kadrosunu ilk kez açıkladı