Yılmaz Polat: Atatürkçüler 'FETÖ'yü protesto ederken AKP 'FETÖ' ne isterse yapıyordu

ABC Gazetesi ve Tele1 Tv ABD temsilcisi Yılmaz Polat CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan’ın düzenlediği '' 24 Haziran seçim’ panelinde yaptığı konuşmada, ''ABD’deki Atatürkçü seçmenler 'FETÖ’nin Pensilvanya’daki çiftliği...

ABC Gazetesi ve Tele1 Tv ABD temsilcisi Yılmaz Polat CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan’ın düzenlediği '' 24 Haziran seçim’ panelinde yaptığı konuşmada, ''ABD’deki Atatürkçü seçmenler 'FETÖ’nin Pensilvanya’daki çiftliği önünde protesto gösterisi düzenlerken, AKP, FETÖ ne isterse yapıyordu’ dedi.

Polat konuşmasında ABD Yönetimlerini de eleştirerek, ''Ilımlı İslam’ projesiyle AKP ve Fethullah Gülen’in yaratıldığını anlattı.

Bu süreç içerisinde Atatürkçü seçmenlerin Beyaz Saray önünde ABD’nin AKP’ye verdiği desteği birçok kez protesto ettiğini hatırlattı, AKP Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın 24 Haziran’da kaybedeceğini söyledi.

Polat ''Türkiye ya Demokratik bir Cumhuriyet rejimiyle yoluna devam edecek, yada çağ dışı bir karanlığa mahkum olacak’ dedi.

Seçimi ''İkinci Kurtuluş Savaşına’ benzeten Polat, ABD’deki Türk seçmenin ''Türkiye’den geçinen çıkarcı Neo-Con’ cuların projelerine karşı çıkmaya devam edeceğini kaydetti.

Yılmaz Polat panel sonunda ''ABD Onaylı Yerli ve Milli Hükümet ile CIA Pençesi’nde Adalet ve Kürt Açılımı’ adlı son kitaplarını imzaladı.

CHP ABD Temsilcisi Yurter Özcan’da konuşmasında ''Referandumda yüzde 84 oy aldıklarını '' hatırlattı, 24 Haziran’da 90’ın üzerine çıkacaklarını belirtti.

CHP Adayı Muharrem İnce’nin seçileceğini bildiren Özcan, ''2009 yılında biz 'FETÖ’yü Beyaz Saray önünde protesto ederken, karşımıza AKP çıkıyordu’ dedi.

Yurter Özcan, ABD’deki seçim sandıklarında aldıkları önlemleri anlattı, seçmenlerin ülkenin her tarafındaki Türk Konsoloslukları'na kolayca ulaşmaları için taşıt kaldıracaklarını duyurdu.

Özcan, seçmenlere Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’nin sevgi ve selamlarını iletti.


 


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Bakan Işıkhan açıkladı: Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor!
Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!
Bilinmeyen koronavirüslere karşı koruyucu bir aşı geliştirildi!
Ankara hava durumu: 8 Mayıs 2024 tarihinde Ankara'da hava nasıl olacak?