Yılmaz Vural ateş püskürdü

EURO 2024 sebebiyle Almanya'da olan Yılmaz Vural ateş püskürdü. Yılmaz Vural resmen yıktı geçti. Açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Yılmaz Vural öyle şeyler söyledi ki yer yerinden oynar! Son dakika..

TFF 2. Lig'de Menemen FK ile finalde elendikten sonra takıma veda eden Yılmaz Vural, EURO 2024 turnuvası için Almanya'ya gitti.

Milli takımı neler beklediği, Menemen FK'daki geleceği ve Türk futbolu hakkında genel bir konuşma yapan Yılmaz Vural, büyük ses getirdi. Bu isimlere lanet etti.

Polonya maçında Samet Akaydın'ın hatasına değinen Yılmaz Vural, milli takımın bireysel hatalarla boğuştuğunu kaydederek, şöyle konuştu: "Milli takım son birkaç karşılaşmada berabere kaldı ve mağlubiyet aldı. diğerleri. Performans ve sonuçlar eşleşmiyor. Milli takımımızın en kötü yanı kişisel hatalardır. Bu seviyedeki oyuncuların böyle şeyler yapmaması gerekiyor. Samet'in son maçta yaptığı, yakın maçta yapılamaz. Top 50 metreden geliyor, bu pozisyonu alamazsınız. Türkiye ayrıntılarda kaybediyor. "Yanlış bir şey yapamazsın kardeşim, bu seviyeye geldiğinde nerede duracağını bilirsin" dedi.

"ZİHİNSEL AKTİVİTE YOK"

Türk futbolunda asıl sorunun zihinsel aktivite eksikliği olduğuna dikkat çeken Vural, "Türkiye'de en büyük sorun top oyundayken fiziksel aktivitenin olması. Ancak topun oynanmadığı yerde böyle bir zihinsel aktivite olmuyor ne yazık ki futbolcular topu almayı düşünmeye başlıyor. Futbol teorisiyle değil, yürekle oynuyoruz. Bu onurlu oyunun koşu mesafesi 1 saniyede 7 metredir. "Bizim pas tekniklerimiz ve becerilerimiz onlarınkinden kötü değil ama futbol akıllı bir oyun ve oyuncuların bu anlamda gelişimine yönelik antrenmanlarımız olmadığı için bireysel beceriler ortaya çıkıyor" dedi.

Vural, Menemen FK'da devam edebileceğini söyledi ancak şu ana kadar kimse aramadı ve "Şu an Almanya'dayım. Kimse beni aramadı," dedi. Benimle hiçbir ilgisi olmayan bazı makaleler görüyorum. Orayı beğendik, kalmak isterim. Yönetim değişiklikleri olduğunu duydum ama onların da kendi sorunları var. Son 6 aydır bir kuruş alamadan devam ediyoruz, kulüp çalışanlarına da maaşlarının ödenmediğini duyuyoruz. Sorunları var. Eğer isterlerse, bize başvururlarsa ve şampiyon olmayı düşünürlerse biz de memnuniyetle yolumuza devam ederiz. "Bugüne kadar beni kimse aramadı" dedi.

"YÖNETİCİLERİN FARKLI AMAÇLARI VAR"

Yöneticilerin başka hedefleri olduğunu da sözlerine ekleyen Vural, şöyle konuştu: "Ben yöneticilerle o kadar uzun yıllar çalıştım ki, sportif anlamda lider olan çok az kişi var. Hepsinin siyasi veya ticari amacı var. İktidar arkadaşlarına yakınlar ve ihaleler kazanıyorlar..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.