Yılmaz Vural Neden Kocaelispor’a Gelmedi? Sefa Sirmen Gerçekleri Açıkladı!

Kocaelispor’un efsane başkanı Sefa Sirmen, kulübün geçmişi, şehrin sanayi gücü ve teknik direktör Yılmaz Vural ile ilgili yıllar sonra ortaya çıkan şaşırtıcı itiraflarda bulundu.

Kocaelispor’un efsane başkanlarından Sefa Sirmen, La Golfo’ya verdiği röportajda, kulübün geçmişi ve geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Belediye başkanlığı yaptığı dönemde şehirde sanayi kuruluşlarının az olduğunu belirten Sirmen, kulübe mali kaynak yaratmakta zorlandığını dile getirdi. Bugün ise Kocaeli'de yaklaşık 20 bin sanayi kuruluşu olduğunu söyleyen Sirmen, bu işletmelerin Kocaelispor’a destek vermesi gerektiğini vurguladı.

SANAYİ KURULUŞLARI DESTEK VERMELİ

Sefa Sirmen, Kocaeli'nin bugünkü ekonomik gücüne dikkat çekerek, "Geçmişte sanayi kuruluşları çok azdı. Şimdi ise 20 bine yakın işletme var. Bu işletmeler, Kocaelispor'a destek vermek zorundalar. Şehrin en büyük markası olan bu kulübü, sanayinin güçleri ayakta tutmalı" dedi.

YILMAZ VURAL İLE ARASINDAKİ İLGİNÇ DİYALOG

Sefa Sirmen, teknik direktör Yılmaz Vural ile ilgili seneler sonra ilk kez ilginç bir itirafta bulundu. Yılmaz Vural'ın Kocaelispor’a gelmek istediğini söyleyen Sirmen, "Onu severdim ama bir türlü nasip olmadı. O dönemlerde bana Yılmaz Vural’ın alkolik olduğu söylenmişti. Ancak sonradan öğrendim ki ağzına bile alkol sürmüyormuş. Bu yüzden onu takıma getirmedim" ifadelerini kullandı. Sirmen’in bu açıklamaları, futbol dünyasında geniş yankı uyandırdı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.