Yine taksici saldırısı: Sırtına makas sapladı!

Konak ilçesinde, bir taksi şoförü, çay ocağı çıkışında evine gitmek için yola çıktığı sırada yolcusuyla arasında yaşanan tartışma sonucunda sırtına makasla saldırıya uğradı. Olayın ardından şüpheli gözaltına alınırken, taksi şoförü tedavi edilerek hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Barbaros Hayrettin Paşa Caddesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinden itibaren taksi işiyle uğraşan Serkan Aksakallı, kahvehane önünde dururken el atan bir yolcuya "Aracımı kapattım" diyerek yanıt verdi. Daha sonra çay ocağından çıktığında yolcusu olduğunu düşündüğü kişiyle karşılaşan Aksakallı, kendisine küfrettiğini duyduğu kişiyle tartıştı. Tartışma sırasında şüpheli, elindeki makası Aksakallı’nın sırtına sapladı.

MAKASLA SALDIRDI

Kanlar içinde kalan Aksakallı, çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerine gelerek şüpheliyi gözaltına aldı. Tedavisi tamamlandıktan sonra Aksakallı, polis merkezine giderek şüpheliden şikayetçi oldu. Olayı anlatan Aksakallı, çay ocağı önünde durduğu sırada bir kişinin el atıp taksiye binmek istediğini ancak kendisinin aracının kapalı olduğunu belirttiğini, daha sonra makasla saldırganın kendisine saldırdığını aktardı.

Aksakallı, devletten bu tür olaylara karşı önlem almasını talep ederken, doktorun kendisine saldırganın 2 cm daha içeriye saplama yapması durumunda hayati tehlikesi olabileceğini söylediğini ifade etti. Bu saldırının kasıtlı bir saldırı olduğunu ve öldürmeye yönelik bir girişim olduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
"Aşırılıktan kaçının; atamalarda şeffaf olun"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 2024 Kurban Hizmetleri Tebliği: Yeni Kurallar ve Ağır Cezalar