Yok artık dedirten olay: Eniştesini başından vurup üzerinden arabayla geçti

Kayseri'de, bir güvenlik görevlisi olan Yener Koçer, tartıştığı eniştesi Sertan Temel'i silahla vurarak öldürdü. Ardından Koçer, cinayetin ardından aracıyla eniştesinin üzerinden geçti.

Melikgazi ilçesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Yener Koçer ile eniştesi Sertan Temel arasında henüz bilinmeyen bir nedenle anlaşmazlık çıktı. Koçer, eniştesine karşı yanında bulunan tabanca ile başından vurdu. Eniştesinin başına 3 kurşun isabet ettiği belirtilen Sertaç Temel yere düştü. Bu sırada aracına binen Koçer, çevredeki insanların dehşet dolu bakışları arasında eniştesinin üzerinden geçti.

GÖZALTINA ALINDI

Olayın hemen ardından, polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ancak sağlık ekiplerinin yaptığı tüm çabalara rağmen Sertan Temel'in yaşamını yitirdiği belirlendi. Bu acı haber, yakınları ve çevredeki insanlar arasında derin bir üzüntüye yol açtı. Polis ekipleri, olay yerinden hızla kaçan Koçer'in peşine düştü ve kısa sürede yakalandı. Cinayet zanlısı, gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Polis, olayın ardındaki nedenleri ve tüm detayları aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı