Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut'u görenler tanıyamıyor! Son hali gündem oldu

Bir devrin efsaneleşmiş dizisi Aşk-ı Memnu'da yaşam verdiği Beşir karakteriyle büyük bir fanatik kitlesine haiz olan Baran Akbulut'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Yeni imajıyla şaşırtan Akbulut'u görenler tanıyamadı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerini paylaşmış olduğu yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Aşk-ı Memnu dizisindeki oyuncuların son halleri vakit vakit gündem oluyor. Bu oyunculardan biri de Cemile'nin büyük aşkı Beşir oldu.

Ziyagil yalısında Behlül ve Bihter'in yasak aşkına şahit olan Beşir, dizide yataklara düşmüştü. Dizinin en popüler karakterlerinden biri olan Beşir'in yeni imajını görenler oldukça şaşırdı.

Baran Akbulut'un yeni imajını görenler; 'Cemile bile bu kadarını beklemiyordu', 'Sana ne olmuş', 'Bambaşka biri', 'Görünce tanıyamadım' benzer biçimde yorumlar yapılmış oldu.

Baran Akbulut 12 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. 39 yaşındali dizi oyuncusu Baran Akbulut Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olarak eğitim yaşamını tamamlamıştır.

İlk oyunculuk deneyimini Halid Ziya Uşakligil'in dizi film haline uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde sürücü Beşir karakteri ile tanınmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Bir dizi için daha final kararı alındı
Bahar dizisindeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu
Serpil Çakmaklı yıllar sonra her şeyi itiraf etti: Aldatıldığımı gözlerimle gördüm
Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in küslük nedeni belli oldu
Can Yaman’ın dizisinden İtalya’da yeni rekor