Yol verme tartışması kavgaya döndü… Vatandaş isyan etti: Medeni olun

İstanbul Ümraniye’de trafikte tartışan iki kişi tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken bir kadın 'medeni olun' diyerek kavga edenlere tepki gösterdi. Kavga anları kameraya böyle yansıdı.İstanbul...

İstanbul Ümraniye’de trafikte tartışan iki kişi tekme ve yumruklarla birbirine girdi. Vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken bir kadın 'medeni olun' diyerek kavga edenlere tepki gösterdi. Kavga anları kameraya böyle yansıdı.

İstanbul Ümraniye Tavukçuyolu Caddesi üzerinde yol verme tartışması sebebiyle iki şahıs birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı. Kavga eden şahısları çevredeki vatandaşlar ayırmakta hayli güçlük çekti. O sırada bir kadın ise 'sizin yüzünüzden geç kalıyorum, medeni olun' diyerek kavga eden şahıslara tepki gösterdi. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga son buldu. Şahıslar araçlarına binerek oradan uzaklaştılar.

O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kavga eden şahıslar birbirlerine saldırıyorlar. Araya giren vatandaşlar kavgayı ayırıyor. Bir kadın da kavga edenlere tepki gösteriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Haberleri

Depremde hayatını kaybedenlerin sayısı 16 bin 170'e ulaştı
Felakette ikinci gün
Can kaybı 912'ye yükseldi
Can kaybı 912'ye yükseldi
Şanlıurfa-Diyarbakır yolu yine kapatıldı