Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 10 yaralı

Kaza saat 00.30 sıralarında Sivas-Erzincan karayolunun 5'inci kilometresinde Seyfebeli geçidi yakınlarında yaşandı.Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nden Artvin'e gitmekte olan Sadık Pineci yönetimindeki 02 KP 62 plakalı yolcu otobüsü,...

Kaza saat 00.30 sıralarında Sivas-Erzincan karayolunun 5'inci kilometresinde Seyfebeli geçidi yakınlarında yaşandı.

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nden Artvin'e gitmekte olan Sadık Pineci yönetimindeki 02 KP 62 plakalı yolcu otobüsü, kar yağışı nedeni ile görüş mesafesinin azaldığı bölgede, dikkatsizlik sonucu önünde seyir halinde bulunan Sivas'tan Erzincan'a giden Yusuf Tercanlı'nın kullandığı 24 AH 700 çekici ve 24 EC 036 dorse plakalı TIR'a arkadan çarptı. TIR'ın dorse kısmına çarpan otobüsün önünde hasar oluşurken, yolculardan 10 kişi yaralandı.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Kazada hafif yaralanan Nurcan Gündüz (28), Nuri Kaplan (34), Büşra Dağ (19), Tahsin Karakız (51), Gülsüm Kaya (31) ile ikiz cocukları Sefa (9) ve Merve Kaya (9), Numune Hastanesinde; Fatime (38), Zeynep (8) ve Mustafa Görgöze (11) ise Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayı yara almadan atlatan diğer yolcular başka bir otobüse alınarak yollarına devam etti. 

Kaza sonrası trafik akışı Sivas-Erzincan karayolu tek şeridinde bir süre aksadı. İş makinesi yardımı ile otobüs yoldan kaldırılırken yol yeniden ulaşıma açıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Sharon Stone'un 'Kurtlar Vadisi' açıklamasına yanıt geldi!
Karın Guruldamasını Azaltmanın Doğal Yolları: Yeşil Çay, Limonlu Su ve Zencefil Çayı İşe Yarıyor!
'Beyninde tümör olabilir' dediler, yerin dibine soktular! Nihal Yalçın, konuştu!
Teşkilat'ta sürpriz ayrılık zamanı! Murat Yıldırım Gidiyor!
Yüz gerdirme ameliyatı olmuştu! Cenk Eren'den kötü haber geldi!