Yolcuya “fahişe'' diyen şoföre verilen ceza belli oldu

Kadıköy’de bir yolcuya “fahişe'' diyen otobüs şoförü hakkında verilen ceza belli oldu.İstanbul Büyükşehir Belediyesi tahkikat sonucunda yolcuya “fahişe'' diyen şoföre, 300 bilet cezası verdi ve çalışma sertifikasını...

Kadıköy’de bir yolcuya “fahişe'' diyen otobüs şoförü hakkında verilen ceza belli oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tahkikat sonucunda yolcuya “fahişe'' diyen şoföre, 300 bilet cezası verdi ve çalışma sertifikasını iptal ettiğini açıkladı.

Belediye konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Söz konusu personele Özel Halk Otobüsü Yönergesine göre 22. Maddeden 300 bilet ceza uygulanmış ve söz konusu personelin çalışma sertifikasına el konulmuştur.'' dedi.

NE OLMUŞTU?

Twitter’da Damla Aygün İlter isimli yurttaş, “İETT 14 B şoförü,''Ziverbey’den geçiyor mu’ diye soran bayana hakaret edince ben devreye girdim. Bana da ''fahişe’ dediği için afişe etmek istedim'' ifadesiyle olayın videoyu paylaşmış, video, Twitter’da yüzlerce kişi tarafından paylaşıldı ve şoförün tavrı tepki çekmişti.

Olayın ardından otobüs şoförü hakkında İstanbul büyükşehir belediyesince inceleme başlatılmıştı.

Kadıköy’de kadın bir yolcuya ''fahişe’ dediği belirtilen otobüs şoförü hakkında İstanbul büyükşehir belediyesince inceleme başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.