Yolsuzluk İddiaları Gündemi Sarstı! Büyükekşi’den Hacıosmanoğlu’na Sert Yanıt!

Eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yolsuzluk iddialarına yanıt verdi. Büyükekşi, "Yanlış bilgilendirme söz konusu. Yakında yazılı bir açıklama yaparak tüm iddialara detaylı cevap vereceğiz" dedi. İşte tüm ayrıntılar...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, katıldığı bir programda eski TFF yönetimini yolsuzluk ve usulsüzlükle suçladı. Hacıosmanoğlu, "Genel kurula 5 milyon lira artıda mali tablo sundular, ancak incelemeler sonucunda 278 milyon 342 bin 398 lira açık tespit ettik. Mali tablolarda oynama yapmışlar. Mali direktöre sorduğumda 'İbra sorunu yaşamayalım diye yaptık' dedi. Hemen görevine son verdik ve suç duyurusunda bulunacağız" dedi. Ayrıca Puma'dan gelen 200 bin Euro'yu bir kulübe ve reklamcıya yönlendirme taleplerini şirketin reddettiğini belirtti.

Hacıosmanoğlu, eski yönetimin Avrupa Şampiyonası bittikten sonra 4 milyon 681 bin Euro'yu misafir ağırlamaya harcadığını da vurguladı. "Şampiyona bitmiş, neden lüks yerlerde kalıyorsunuz?" diye sordu.

Bu iddiaların ardından Radyospor’a konuşan Mehmet Büyükekşi, "Yanlış bilgilendirme var. Yakında yazılı açıklama yapacağız" dedi. Ayrıca, seyahat harcamalarının yönetim kurulu kararıyla alındığını ve tek başına karar vermediğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.