Young Boys Teknik Direktörü Rahmen: ‘İstanbul’da 1 Farkla Tur Geçebiliriz’

Young Boys'un teknik direktörü Patrick Rahmen, Galatasaray'ı 3-2 yendikleri maç sonrası İstanbul'daki ikinci maçta 1 farklı galibiyet avantajıyla turu geçeceklerini belirtti. Rahmen, daha fazla gol atmak istediklerini ancak olumlu sonuç alacaklarına inandıklarını ifade etti.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Galatasaray'ı 3-2 mağlup eden İsviçre temsilcisi Young Boys'un teknik direktörü Patrick Rahmen, bir farklı galibiyetin avantajıyla turu geçeceklerine inandığını belirtti. 

55 yaşındaki İsviçreli teknik adam, maç sonrası düzenlenen basın toplantısında, "Deplasmanda 1 farklı galibiyet avantajıyla elimizden geleni yapacağız ve olumlu bir sonuç alacağımızı düşünüyorum" dedi. 

Takımının maç boyunca iyi performans sergilediğini ve planlarını başarıyla uyguladıklarını vurgulayan Rahmen, "Maç 2-2'ye gelse bile kendimize güvendik ve 3-2 kazandık" şeklinde konuştu. 

Galibiyete rağmen daha fazla gol atmak istediklerini belirten Rahmen, "Daha çok gol atabilseydik bizim için daha iyi olurdu. Galatasaray'ın da önemli pozisyonları vardı ama değerlendiremediler. Direkten dönen topumuz aklımda, onu atsaydık 3-0 öne geçecektik. Galatasaray kaliteli oyunculara sahip ve maçı 2-2'ye getirdiler" ifadesini kullandı.

İstanbul'daki atmosfer hakkında da yorum yapan Rahmen, "İstanbul'da bambaşka bir atmosferle karşılaşacağız. Taraftarlar burada daha fazla gürültü çıkaracak. Zor bir maç olacağını biliyoruz ama o atmosferi yaşayacağımız için sevinçliyiz. 3-2'lik avantajla İstanbul'a gideceğiz ve bu avantajı lehimize çevirmeye çalışacağız" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.