Young Boys'un golü sonrası Muslera'ya kırmızı kart

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off'unda Young Boys ile İstanbul'da karşılaştı. Maçta yedek futbolcuların sahaya girmesi gerginlik yarattı. Galatasaray, birçok gol pozisyonu bulmasına rağmen değerlendiremedi ve 87. dakikada yediği golle maçı 1-0 kaybetti.

Son şampiyon Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda, 3-2 yenildiği İsviçre temsilcisi Young Boys ile İstanbul'da karşı karşıya geldi.

YOUNG BOYSLU YEDEK FUTBOLCULAR SAHAYA GİRDİ


Maçın temposu oldukça yüksekti; Galatasaray birçok gol pozisyonu bulmasına rağmen bunları değerlendiremedi.

Karşılaşmanın 78. dakikasında, rakip takımın yedek futbolcuları sahaya girerek kaleci Muslera ile tartıştı. Galatasaraylı futbolcular, yedekleri saha dışına çıkardı; ancak bu durum saha kenarında yeni bir gerginliğe yol açtı. Olaylar nedeniyle maç bir süre durduruldu.

GALATASARAY GOL ARARKEN GOL YEDİ


Galatasaray, maçı uzatmalara taşımak için ataklar geliştirdiği sırada, geride bıraktığı boşluklardan faydalanan Young Boys, 87. dakikada Alan Virginius'un golü ile skoru 1-0'a taşıdı. Bu golle Galatasaray, genel skor olarak 4-2 geriye düştü.

Young Boys'un golünden sonra Galatasaray kalecisi Fernando Muslera, rakip oyunculara yaptığı hareket sebebiyle kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.