Youssef En-Nesyri tartışması! Hayal kırıklığı yarattı

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri ile tarihinin en pahalı transferini yaptı, ancak Faslı oyuncu Türkiye'ye henüz adapte olamadı. 11 maçta yalnızca 1 gol atabilen En-Nesyri, Edin Dzeko'nun gerisinde kalırken, Avrupa Ligi'nde de skora katkı yapamadı.

Fenerbahçe, tarihinin en pahalı transferini gerçekleştirerek Youssef En-Nesyri'yi Sevilla'dan kadrosuna kattı. Ancak Faslı forvet, henüz Türkiye'ye uyum sağlayabilmiş değil. Özellikle José Mourinho'nun istediği oyuncunun performansı, hayal kırıklığı yaratıyor.

En-Nesyri, toplam 11 maçta yalnızca 1 gol atabilmesiyle ödenen transfer bedelini hak edemediğini gösteriyor. Göztepe karşısında, ligin 2. haftasında kaydettiği gol, o tarihten sonra gelen maçlarda herhangi bir gol katkısı sağlayamadı. Son haftalarda daha az süre alarak Edin Dzeko'nun gerisinde kaldı.

Avrupa Ligi'nde de iki maçta forma giymesine rağmen, skor katkısı sağlayamadı. Maç başına ortalama 2,1 şut çeken En-Nesyri, bu şutların yalnızca 1,1'inin kaleyi bulmasıyla dikkat çekiyor. Kale önünde etkin olamayan oyuncunun, yakaladığı fırsatların yalnızca yüzde 7'sini değerlendirebildiği görülüyor.

Fenerbahçe kulübü, oyuncunun performansında bir artış bekliyor. Taraftarlar da aynı beklenti içinde ve bu durum, En-Nesyri üzerindeki baskıyı artırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.