Youtube Music'e büyük özellik geliyor: Müzikseverler çok sevinecek!

Milyonlarca kullanıcısı bulunan Youtube Music uygulaması, uzun süredir üzerinde çalıştığı ve rakiplerinde olmayan bir özelliği resmen devreye aldı. İşte detaylar...

Google'ın sahibi olduğu video paylaşım sitesi Youtube, Youtube Music uygulamasına son zamanlarda yeni bir özellik ekledi. Bu yeni özellik olan 'Hum to Search', kullanıcıların şarkıları mırıldanarak, ıslık çalarak veya söyleyerek bulmalarını sağlıyor. Özellik şu anda yalnızca Android kullanıcıları için mevcut.

Android cihaz sahipleri, bu özelliği kullanmak için uygulamanın arama çubuğunun yanında bulunan mikrofon simgesinin sağındaki ses işaretine dokunarak başlatabilirler. Kullanıcılar, bir şarkının melodisini veya bir kısmını mırıldanarak veya ıslık çalarak arama yapabilirler. Bu yeni özellik, müzik keşif sürecini daha sezgisel ve kullanıcı dostu hale getiriyor.

Ayrıca, Youtube Music kullanıcıları artık şarkı adı veya sanatçı bilgisi girmeden, sadece müziği doğrudan kendileriyle ifade ederek arama yapabilecekleri için büyük bir kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu gelişme, Youtube'un müzik platformu üzerindeki kullanıcı deneyimini daha da zenginleştirmeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.