YouTube’a dev zam yolda!

YouTube, Premium abonelik fiyatlarını 10'dan fazla ülkede yüzde 60'a varan oranlarda artırdı. İsviçre, Danimarka, İrlanda gibi ülkelerdeki kullanıcılar, bu ciddi zamma tepki gösterdi. Türkiye'de ise henüz bir artış yok; bireysel paket 57,99 TL, aile paketi 115,99 TL.

YouTube, Premium abonelik fiyatlarına 10'dan fazla ülkede ciddi artışlar yaparak kullanıcıları şaşırttı. Avrupa ve Asya'nın bazı bölgelerinde fiyatlar yüzde 60'a kadar yükselirken, içerik üreticilerine destek amacıyla yapılan bu zamların Türkiye'de de etkili olabileceği belirtiliyor.

YouTube, Premium abonelik fiyatlarına 10'dan fazla ülkede zam yaptı. Avrupa ve Asya'nın bazı bölgelerinde fiyatlar, yüzde 60'a kadar yükseldi. İsviçre, Danimarka, İsveç, Norveç, İrlanda, Hollanda ve Singapur gibi ülkelerde abonelik ücretleri arttı. Kullanıcılar, bireysel aboneliklerdeki bu ciddi artışa tepki gösterdi.

Google, fiyat artışlarını içerik üreticilerine destek olmak ve hizmet kalitesini artırmak için gerekli olduğunu savunsa da, Premium'un bazı pazarlarda rakip platformlardan çok daha pahalı hale gelmesi kullanıcıları rahatsız ediyor.

Türkiye'de ise henüz bir zam yapılmamış durumda. Bireysel paket 57,99 TL, aile paketi ise 115,99 TL olarak sunuluyor. Ancak, bu zamların Türkiye'yi de etkileme olasılığı üzerinde duruluyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.