YouTube'dan Beklenen Yenilik: Tasarım Değişikliği ile "Oh Be" Dedirtecek Özellikler!

YouTube, mobil kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla mini ekran tasarımında önemli bir değişiklik yaptığını duyurdu. Artık kullanıcılar, videoları daha rahat izleyebilecekleri ve daha fazla içerikle etkileşimde bulunabilecekleri bir arayüze sahip olacaklar.

YouTube, kullanıcı deneyimini geliştirmek adına önemli bir güncelleme gerçekleştirdi.

Video izlerken arka planda gezinti yapmak isteyen kullanıcılar için mini oynatıcı, önemli bir işlevselliğe sahip. Ancak önceki şerit şeklindeki tasarım, kullanışlılık açısından eleştiriliyordu. YouTube, bu geri bildirimleri dikkate alarak mini oynatıcıyı tamamen yeniledi.

KULLANICI DOSTU ÖZELLİKLER EKLENDİ

Android Police tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsüne göre, yeni tasarımda mini oynatıcı artık ekranın her yerine kolaylıkla taşınabiliyor. Kullanıcılar, videoları 10 saniye ileri veya geri alma, duraklatma/oynatma düğmesi ve kapatma düğmesi gibi pratik seçeneklere hızlıca erişim sağlayabiliyor.

BOYUT AYARLAMA İMKANI

Yeni mini oynatıcı, sadece işlevselliğiyle değil, boyutlarıyla da kullanıcıları memnun ediyor. İki parmak kullanarak oynatıcının boyutunu istedikleri gibi ayarlama imkanı sunuluyor.

TÜM KULLANICILARA AÇIK

Bu tasarım değişikliği, Android ve iOS cihazlarındaki tüm kullanıcılara sunulmuş durumda. Eğer hâlâ eski tasarımı görüyorsanız, uygulamanızı güncellemeyi deneyebilirsiniz.

  

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.