YouTube'un Hakimiyeti Sarsılıyor! X, Rakip Olarak Geliyor: Elon Musk'un Açıklaması!

YouTube'un popülerliği sarsılıyor! Eski adı Twitter olan X, ona rakip olarak geliyor! Elon Musk, yeni X uygulamasını duyurdu... Ünlü milyarder, DogeDesigner hesabından yaptığı bir alıntıyla, uzun videolara özel bir uygulamanın geliştirileceğini duyurdu.

Elon Musk, Ekim 2022'de Twitter'ı satın almasından bu yana platformda bir dizi değişiklik yaparak kullanıcı deneyimini yeniden şekillendiriyor. Ünlü milyarder, DogeDesigner hesabından yaptığı bir alıntıyla, uzun videolara özel bir uygulamanın geliştirileceğini duyurdu. Bu yeni uygulamanın ilk olarak Samsung TV ve Amazon Fire TV kullanıcıları için sunulması planlanıyor.

X, özellikle video odaklı bir platform olmaya hazırlanıyor. Musk, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, X'in video izleme odaklı bir platform olacağını vurgulamıştı. Ayrıca, X'i ziyaret eden her 10 kullanıcıdan 8'inin video izlediğini belirtmişti.

Ancak, Edison Araştırma tarafından yapılan bir rapor, X'in kullanım oranlarında 2023'e kıyasla yüzde 30'luk bir düşüş yaşandığını ortaya koydu. Bu düşüşün ardından, Elon Musk'ın bu yeni kararı geldi. Sosyal medya platformunun kullanımını ve popülerliğini artırmak için içerik oluşturuculara ve reklamverenlere yönelik değişiklikler planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.