YRP'li Belediye Başkanı Partisinden İstifa Etti!

Yeniden Refah Partisi'nden Aziziye Belediye Başkanı seçilen Emrullah Akpunar, partisinden istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, istifasının nedenini "hemşerilere hizmet etme" amacına dayandırdı. Akpunar, bu kararının hayırlara vesile olmasını diledi.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilen Emrullah Akpunar, partisinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. Akpunar, açıklamasında istifasının sebebini, nerede olursa olsun ve hangi alanda faaliyet gösterirse göstersin, tek amacının hemşerilerine hizmet etmek olduğunu ifade etti. Bu kararının hayırlara vesile olmasını dileyen Akpunar, kamuoyuna önemli bir mesaj iletti.

31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nden Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilen Emrullah Akpunar, partisinden istifa ettiğini sosyal medya üzerinden duyurdu. 

Akpunar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

"Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Önemli bir nokta var ki, nerede olursak olalım ve hangi alanda faaliyet gösterirsek gösterelim, tek amacımız hemşerilerimize hizmet etmektir. Rabbim, hayırlara vesile kılsın inşallah." 

pic.twitter.com/tN6ofHJoGN

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.