YSK Başkanı'ndan 100 bin imza açıklaması!

YSK Başkanı Sadi Güven, cumhurbaşkanı adaylığı için  100 bin imza toplama hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuranların anlık kaç imza toplandığını görebileceklerini açıklayan Güven, "Herkesin imzasını...

YSK Başkanı Sadi Güven, cumhurbaşkanı adaylığı için  100 bin imza toplama hakkında konuştu. Cumhurbaşkanı adaylığı için başvuranların anlık kaç imza toplandığını görebileceklerini açıklayan Güven, "Herkesin imzasını aldıktan sonra bir örnek vereceğiz. Birini biz alacağız, birini de sisteme atacağız. Islak imza olacak. Adaylar istedikleri anda kaç imza toplandığını görecek sıkıntı yok. İlçe seçim kurulları olacak. Yurt dışında da seçmenler kurullara imza verecek. Personel sıkıntımız yok" diye konuştu. 

'SEÇİM GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYACAĞIZ'
Güven açıklamasının devamında, "Cumhurbaşkanı adaylarına yönelik, vatandaşlarımızın attıkları imzalar için bir örneğini kendimize alacağız ve bir örneğini de sisteme atacağız. Böylece cumhurbaşkanı adayları ne kadar imza toplandığını görebilecekler. Yurt dışında da seçmenler kurullara imza verecek. Ayrıca ilçe seçim kurullarına talimatlarımızı verdik ve seçim güvenliğini sağlayacak elemanlarımız var. Personel sıkıntımız yok" ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

İddia: İmamoğlu, Yasaklara Rağmen 1 Mayıs'ta Taksim'e Çıkılmamasına Karşı; Korteje Katılmayacak!
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Araç İçin Savunma: 'İhtiyaç!'
Rusya'nın Saldırısı: 'Harry Potter Kalesi'nde Ölü ve Yaralılar!
Plastik Tespiti Ünlü Çikolata Markasını Vurdu! Ürünler Toplanıyor!
ABD "Türkiye'nin Exxon Mobil ile görüşmesine" ilişkin açıklamada bulundu