YSK Başkanı'ndan 100 bin imza açıklaması

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza konusunda “Bizim alt yapımız kesinlikle var. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Personel sıkıntımız da yok. Bütün ilçe seçim kurullarına...

Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza konusunda “Bizim alt yapımız kesinlikle var. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Personel sıkıntımız da yok. Bütün ilçe seçim kurullarına talimat verdik, yeteri kadar eleman alabilecekler'' dedi.

YSK çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sadi Güven, “100 bin imza toplarız ama YSK’nin altyapısı yeterli mi'' şeklinde sorular olduğunun belirtilmesi üzerine “Bizim altyapımız kesinlikle var. Adaylara ilişkin teklifler bulunulduğunda herkese imzasını aldıktan sonra bir örneğini vereceğiz. Ayrıca bir örnek ıslak imzayı kendimiz saklayacağız, bir örneğini de sisteme atacağız. Adaylar istedikleri anda kaç imza toplandığını görme imkanına sahip olacaklar. Bu konuda herhangi bir sıkıntı yok. Personel sıkıntımız da yok. Bütün ilçe seçim kurullarına talimat verdik, yeteri kadar eleman alabilecekler. Yurtdışı ilçe seçim kuruluna da yurtdışı seçmenler gelip imza verecekler'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Nagehan Alçı'dan canlı yayında itiraf: Rasim'den neler çektim
Elektronik kelepçeli gizli tanık yurtdışına kaçtı
Bakan Işıkhan açıkladı: Uzaktan ve esnek çalışma modelleri geliyor!
Profesör Bektaş'tan deprem uyarısı: Doğu Karadeniz 3 riskli fay ortasında yer alıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: İşte Hukuk mesleklerine giriş sınavı yönetmeliği!