YSK'dan Kritik İhale: Seçim Pusulası ve Zarfları İçin 5 Bin Ton Alım!

Devlet Malzeme Ofisi, Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) ihtiyaç duyduğu 5 bin ton filigranlı oy pusulası ve zarf kâğıdı alımı için ihale sürecini başlattı. İhaleye son teklifler 21 Ekim 2024’e kadar kabul edilecek.

Devlet Malzeme Ofisi, Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) ihtiyaç duyduğu filigranlı oy pusulası ve zarf kâğıdı alımı için resmi bir ihale ilanı yayımladı. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, toplamda 5 bin tonluk kâğıt alımı gerçekleştirilecek.

İhaleye katılmak isteyenler için son teklif tarihi 21 Ekim 2024 olarak belirlenmiş durumda. İhaleye katılacak isteklilerin, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak kaydıyla belirleyecekleri tutarda geçici teminatı, 30 Mayıs 2025 tarihine kadar TL cinsinden vermeleri gerekecek. Bu alım, Kamu İhale Yasası’nın 22. maddesi gereği "doğrudan temin" yöntemiyle gerçekleştirilecek.

ALIM MİKTARI VE TESLİM SÜRESİ BELLİ OLDU!

Devlet Malzeme Ofisi tarafından yapılan duyuruda, alınacak malzemeler arasında toplam 4 bin ton filigranlı oy pusulası kâğıdı ile bin ton filigranlı oy zarfı kâğıdı yer alıyor. Alınacak toplam kâğıt miktarı 5 bin ton olarak belirlenirken, teslim süresinin ise 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.