Yüksekova'dan tepki çeken fotoğraf

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tartışma yaratan bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.Edinilen bilgiye göre, İlçede bir eve giren jandarma, yatak odasına tam teçhizatlı şekilde girip makyaj aynasının önünde fotoğraf çektirdi....

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tartışma yaratan bir fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı.Edinilen bilgiye göre, İlçede bir eve giren jandarma, yatak odasına tam teçhizatlı şekilde girip makyaj aynasının önünde fotoğraf çektirdi. Jandarma'nın yine evden aldığı bir ruj ile aynaya yazı yazdığı ve Türk bayrağı çizdiği görüldü.

Çatışmalar nedeniyle boşaltılan evlere izinsiz bir şekilde, üstelik insanların mahremlerine saygısızlık yapılarak girilmesi büyük tepki çekti. Duvarlara, evlerin içine, okullarda tahtalara yazılan ırkçı, bölge insanını aşağılayıcı ve gerici yazıların yazılması bu tepkileri daha da büyüttü. yazılarda Recep tayyip Erdoğan'ın ve AKP'nin adının anılması ise operasyonun ir partiye mi yoksa devlete mi ait olduğu yönündeki kuşkuları büyüttü.

Yüksekova'da jandarmanın yatak odasında çektirdiği fotoğraf dün sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğrafta askerin, yatak odasındaki aynaya, "Aşk Yüksekova'da başka yaşanıyor. Gonyalı Beyşehir" şeklinde yazı yazdığı görülüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ali Yerlikaya 500 milyon liralık vurgunu duyurdu: 48 kişi gözaltına alındı
Özgür Özel, 1.5 milyar borçla devralınan Yunusemre Belediyesi'nde
''Kamuda tasarruf dönemi başlıyor''
Dört adayın yarışacağı salona seyirci alınmayacak
31 Mart gecesi seçimi kaybettiğini anlayan başkan gece yarısı belediyeyi batırdı iddiası