Yumruk sıkma şeklinize göre kişilik testi: Tüm sırlarınızı açığa çıkarıyor

Kişinin ya da yakınının kişiliğini anlamak için yumruklarına bakmak oldukça basit bir yol olabilir. Uzmanlar bir kişinin yumruğu nasıl sıktığına bağlı olarak kişiliğini tespit edebileceklerini iddia ediyorlar. Hangi yumruk çeşidinin hangi kişilik özelliklerini yansıttığı konusundaki detaylar şöyle.

İnsanın kişiliği, doğumundan itibaren yaşadığı deneyimler ve etkileşimlerle şekillenir. Kişilik, çevresel, sosyal, ailesel ve diğer birçok faktörün etkisi altında gelişir. Bu karmaşık yapıyı anlamak ve analiz etmek için bazı ipuçlarına ihtiyaç vardır. İlk karşılaşmada hızlıca bir izlenim oluşturmak isteyebilir veya kişinin davranışlarına göre önlemler alabilirsiniz.

YUMRUK ŞEKLİNE GÖRE KİŞİLİK ÖZELLİKLERİ

Uzmanlara göre, bir kişinin yumruğunu nasıl sıktığı, onun kişiliği hakkında bazı ipuçları verebilir. Yumruk sıkma tarzına göre kişilik analizi yapmak mümkündür. İşte yumruk şekillerine göre kişilik özellikleri...

BAŞ PARMAK İŞARET PARMAĞININ ÜZERİNDEYSE

Eğer başparmağınızı işaret parmağınızın üzerine yerleştiriyorsanız, hayalperest ve özgürlük düşkünü bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Arkadaş canlısı ve cömert bir yapınız var, espri anlayışınızla sevilen birisiniz. Sabırsız ve inatçı olmanıza rağmen, etrafınız genellikle arkadaşlarınızla çevrili. Aşk hayatınızdan pek bahsetmeyi tercih etmeyebilirsiniz, ancak hayallerinizin peşinden gitmek ve gerçekten sizi seven biriyle olmak size mutluluk verir.

BAŞ PARMAK TÜM PARMAKLARIN ÜZERİNDEYSE

Eğer baş parmağınız tüm parmaklarınızın üzerindeyse, karizmatik ve yetenekli bir kişiliğiniz olabilir. Kibar, özgüvenli ve hayattan yüksek beklentilere sahipsiniz. Risk almaktan hoşlanmasanız da, çevrenizdeki arkadaşlarınız sizinle zaman geçirmeyi çok seviyor. Affetmekte zorlanan ve unutmakta acele etmeyen bir yapınız var. İkili ilişkilerde konuşmaktan ve incinmekten kaçınıyorsunuz.

DİĞER PARMAKLAR BAŞ PARMAĞI SARIYORSA

Eğer baş parmağınızı diğer parmaklarınızla kapatıyorsanız, akıllı, yaratıcı ve enerjik bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Sakin görünüşünüzün altında zaman zaman enerji patlamaları yaşayabilirsiniz. Canlı olan hiçbir şeye zarar gelmesini istemez ve sevdiklerinizin güvende olmasını sağlamak için elinizden geleni yaparsınız. Aşk hayatınızda ise sakin ve uzun soluklu bir ilişki arzuluyorsunuz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

IQ / TEST Haberleri

Zekanızı kullanın, ördeklerin arasındaki tek civcivi kanıtlayın
Hızlı karar mı, acele etmeme mi? İlk gördüğünüz şey kişiliğinizi belirtiyor!
Bu bulmacada gizli bir kedi sizi bekliyor: Deneyen 110 kişiden 2’si bulabildi
Bu testi çözebilenler 'dahi' olarak nitelendiriliyor!
Kişilik testi: İlk fark ettiğiniz şey, en temel motivasyonlarınızı belirleyebilir