Yunanistan'da BBC Sunucusu Dr. Michael Mosley'in Cansız Bedeni Bulundu

BBC sunucusu Dr. Michael Mosley'in Yunanistan'ın Sömbeki adasında kaybolmasının ardından cansız bedeni bulundu. 67 yaşındaki Mosley'in cesedi, Agia Marina plajı civarındaki kayalık bir tepede bulundu. Kimliği henüz resmi olarak belirlenmedi.

Yunanistan'ın Sömbeki adasında kaybolan BBC sunucusu Dr. Michael Mosley'in cansız bedenine ulaşıldı, bu olay, Mosley'in tatil için geldiği ada gezisi sırasında ansızın kaybolmasıyla başlayan endişe ve arama kurtarma çalışmalarının sonuçlanmasıyla geldi. Mosley'in kaybolduğu bildirildiğinde, adanın sarp ve karmaşık arazisi arama ekiplerini zorlu bir göreve soktu. Ancak sonunda, Agia Marina plajı yakınlarındaki kayalık bir tepede Mosley'in cansız bedeni bulundu. 

Yunanistan'ın Sömbeki adasında kaybolan BBC sunucusu Dr. Michael Mosley'in cansız bedenine ulaşıldı. İngiliz sağlık yayınları yapan Dr. Mosley, eşiyle tatil yapmak için geldiği adada kaybolmuştu.

67 yaşındaki Dr. Mosley'in, yürüyüş sırasında kaybolduğu ve arama kurtarma ekipleri tarafından Agia Marina plajı civarındaki kayalık bir tepede bulunduğu bildirildi.

Sömbeki Belediye Başkanı Elefterios Papakaladoukas, Dr. Mosley'in cesedinin bir mağaraya yaklaşırken bulunduğunu belirtti. Bir polis yetkilisi, cesedin birkaç gün önce öldüğünü ve henüz resmi olarak kimliğinin belirlenmediğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.