Yunuskentli taekwondocular bir üst kuşağa terfi etti

Yunusemre Belediyespor'un Akgedik Yunuskent'te açmış olduğu taekwondo kursunda eğitim gören 40 çocuk, büyük heyecanla gerçekleşen sınavla bir üst kuşağa terfi etti.

Yunusemre Belediye spor'un Akgedik Yunuskent'te açmış olduğu taekwondo kursunda eğitim gören 40 çocuk, büyük heyecanla gerçekleşen sınavla bir üst kuşağa terfi etti.

Yunusemre Belediyespor'un Akgedik Yunuskent'te yeni oluşturduğu taekwondo altyapı emekleri meyvelerini vermeye başladı. Altyapıda eğitim gören 40 sporcu, düzenlenen törenle bir üst kuşağa terfi etmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Akgedik TOKİ İlkokulu'nda meydana getirilen dönem imtihanını Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Yunusemre Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Abdullah Can, Kulüp Genel Koordinatörü Güliz Onater, AK Parti Akgedik Mahalle Temsilcisi Suat Çakır ile sporcu velileri izlerken, dönem imtihan komisyonunda ise Taekwondo Milli Takım Antrenörü Serap Aydeniz, Yunusemre Belediyespor Taekwondo Altyapı Antrenörü Eren Şerifler, Antrenörler Nazmiye Günlü ve Aleyna Gökçe Başar yer aldı. Sporcular, sınavda kendilerine yöneltilen sorulara doğru cevaplar verirken, yaptıkları tekniklerle de izleyenlerin alkışını aldı. Sporcularımızın yeni kuşakları ve belgeleri gurur ve mutlulukla takdim edildi. Yunusemre Belediyespor Kulüp Başkanı Arif Alkan, 2023 yılının ilk dönem imtihanını başarıyla geçen sporcuları kutlama etti. Yeni kuşakların Türk taekwondosuna hayırlı olmasını dileyen Alkan, "Akgedik'te 4-5 ay ilkin oluşturduğumuz taekwondo altyapımızın günden güne büyüyüp geliştiğini görmekten oldukça memnunuz. Yunusemre Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi himayelerinde spor ahlakıyla büyüyen şampiyon nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Başta sporcularımız, antrenörlerimiz ve velilerimiz olmak suretiyle sınavın gerçekleşmesinde emeği geçen her insana teşekkür ediyor, çocuklarımıza sıhhatli ve başarıya ulaşmış bir gelecek diliyorum" diye konuştu. - MANİSA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

FIFA'nın Yeni Uygulamasıyla Futbol Arenası Genişliyor: Yerel Lig Maçları Uluslararası Alanda!
Galatasaray Petrol Ofisi, ALG Spor'u Yenerek Şampiyonluk İçin Sahaya Çıkıyor
MKE Ankaragücü ve Alanyaspor Arasındaki Beraberlik: Teknik Direktörlerin Değerlendirmesi
Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u Mağlup Ederek Üstünlüğünü Korudu: Svensson'dan Değerlendirme
NBA Play-off'larında Mavericks ve Magic, Heyecanı Doruğa Taşıdı!