Yüreğir Belediyesi’nde Erdoğan Krizi: Çöp Poşetindeki Fotoğraf İçin Soruşturma!

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının çöp poşetinde bulunması üzerine idari soruşturma başlatıldığını duyurdu. Olayın sebebi olarak işten çıkarma gösterildi.

Adana Yüreğir Belediyesi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının bir çöp poşetinde bulunması üzerine belediye yönetimi harekete geçti. Olay kısa sürede gündem yaratırken, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

"AİLE ŞİRKETİ DEĞİLİZ, DENGELERİMİZ VAR"

Başkan Demirçalı, yaptığı açıklamada, olayı gerçekleştirenlerin belediyede çalışan iki kişi olduğunu belirtti. Demirçalı, bu kişilerin, eşlerinden birinin işten çıkarılması nedeniyle tepki göstermek amacıyla bu olayı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Karı koca aynı anda çalışıyor diye eşini çıkardığımız için böyle bir yola başvurmuşlar. Burası bir aile şirketi değil, sonuçta bizim gelir-gider dengemiz var" dedi.

CUMHURBAŞKANINA SAYGISIZLIK, TOPLUMA SAYGISIZLIKTIR

Demirçalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yapılan bu saygısızlığın tüm topluma yapıldığını belirtti. "Cumhurbaşkanı'mızın üstünden prim yapmaya çalışan AK Parti il ve ilçe yöneticileri ile meclis üyelerini duyarlılığa davet ediyorum. Bu yapılan kabul edilemez. Hepimizin Cumhurbaşkanı'na yapılmış saygısızlık, tüm topluma yapılmıştır" diye konuştu.

SORUŞTURMA SÜRECİ BAŞLADI

Olayla ilgili idari soruşturmanın başladığını ve savcılığa suç duyurusunda bulunulacağını açıklayan Demirçalı, fotoğrafın belediyenin içinden mi yoksa dışarıdan mı getirildiğinin henüz belirlenemediğini söyledi. "Bu fotoğraflardan bizde çok var, belediyenin içinden alınmış olabilir ya da dışarıdan getirilmiş olabilir. Soruşturma devam ediyor ve sonuna kadar gideceğiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.