Yürek Yakan Olay: Rojin'in Cesedi Bulundu, Aileyi Yıkan Detaylar!

Van'da 18 gündür kayıp olan 21 yaşındaki Rojin’in cansız bedeni, Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde bulundu. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, acı haberi duyurarak, Rojin’in cansız bedeninin bulunduğunu açıkladı.

Arkadaşlarına çakıl taşı toplamak için sahile gideceğini söyleyen 21 yaşındaki Rojin Kabaiş'ten 27 Eylül'den bu yana haber alınamıyordu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Rojin’in cansız bedeni, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasıyla bulundu.

Rojin'in cansız bedenini bulan kişi olan Mehmet Emin Anka, sahilde yürüyüş yaptığı sırada cesedi fark ettiğini belirtti. Anka, "Buraya bahçeyi sulamak için geldim. Sonra bekçi arkadaşımla sahile indim. Bekçi, basketbol potasının demirini düzeltirken ben kıyıya doğru yöneldim. Kıyıya baktığımda bir ceset gibi bir şey gördüm. Bekçi arkadaşımı gösterdim, o da ceset olduğunu söyledi. Hemen jandarmaya haber verdik ve görevliler geldi," dedi.

Site bekçisi Oktay Aycan ise A Haber'e yaptığı açıklamada, "Saat 14 civarında Mehmet Emin amca ile aşağı indim. O, bahçesinde sulama yapıyordu. Bu sırada sahilde bir ceset gördüğünü söyledi. Yakına gitmek istedi ama ben izin vermedim ve hemen jandarmayı aradım. Saat 14:15 civarında, biz cesede yaklaşmadık. Savcı gelene kadar dokunmadık. Ceset suya sıfırdı ve dalgalar vuruyordu. Sarı terlikleri görünüyordu ama ben tam göremedim. Üzerinde siyah tayt vardı. Ayakları simsiyah, vücudu şişmişti ve yüzüstü yatıyordu. Savcı gelene kadar da sahile inmedik," şeklinde konuştu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.