Yurt Dışında Getirilen Cep Telefonlarının Kayıtsız Kullanım Süresi 180 Güne Yükseltildi!

Yurt dışında yaşayan vatandaşlar için müjde: Cep telefonu kayıtsız kullanım süresi artık 180 güne çıkarıldı! Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi'nin yeni düzenlemesiyle, e-Devlet üzerinden 2 defa 30'ar günlük uzatma imkanı sağlanıyor. İletişim özgürlüğü için önemli bir adım.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, yurt dışında yaşayan vatandaşların cep telefonlarını kayıtsız kullanım süresini uzatıyor! Artık e-Devlet üzerinden yapılan düzenleme ile 120 günlük süre, 2 defa 30'ar günlük uzatmayla 180 güne çıkarılabilecek. Bu adım ile iletişim özgürlüğü daha da genişletiliyor.

Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi, yurt dışından getirilen cep telefonlarının kayıtsız kullanım süresini uzatmak için yeni bir adım attı. Yapılan duyuruya göre, artık yurt dışında ikamet eden vatandaşlarımız, cep telefonlarını 180 güne kadar e-Devlet üzerinden kayıtsız olarak kullanabilecekler. Bu düzenleme ile birlikte, daha önce 120 gün olan kayıtsız kullanım süresi, 2 defa 30'ar günlük sürelerle toplamda 180 güne kadar uzatılabilecek.Özellikle, Ocak 2024'te yurt dışı telefon kayıt ücretinin 31,692 TL'ye yükseltilmesinin ardından bu adım, yurt dışına giden vatandaşlarımızın cep telefonlarını kayıtsız olarak kullanma sürelerini artırmayı hedefliyor. Bu sayede, yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın iletişim ihtiyaçları daha uzun bir süre boyunca kesintisiz olarak karşılanabilecek. Bu yeni düzenleme, teknolojik gelişmelere uyum sağlama ve vatandaşlara daha iyi hizmet sunma amacıyla atılan önemli adımlardan birini oluşturuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri

Yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında kira fiyatları artacak mı?
Bu yöntemle hem su masrafı azalıyor hem de yabani ot kalmıyor!
Sosyal medya kullanıcılarının eğitilmesi gerekiyor!
Rize'nin çay ihracatı belli oldu: 4 ayda ne kadar?
Altın fiyatları rekor kırıyor!