Yurtta kalan üniversite öğrencileri yemekten zehirlendi

Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören ve ilçedeki yurtta kalan öğrencilerden 33’ü, sabah saatlerinden itibaren karın ağrısı ve mide bulantısı gibi şikayetlerde Devlet Hastanesi’ne...

Sivas’ın Suşehri İlçesi’nde Timur Karabal Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim gören ve ilçedeki yurtta kalan öğrencilerden 33’ü, sabah saatlerinden itibaren karın ağrısı ve mide bulantısı gibi şikayetlerde Devlet Hastanesi’ne başvurdu.

Gıda zehirlenmesi şüphesi üzerine bazı öğrencilere serum takılarak gözlem altına alındı. Devlet yurdunda kaldıkları öğrenilen öğrencilerin, akşam yemeğinden etkilenmiş olabilecekleri değerlendiriliyor. Yurtta akşam yemeğinde, tavuklu patates, patates salatası, pilav, makarna, turşu ve irmik helvasından oluşan menünün yer aldığı öğrenildi.

Konuyla ilgili inceleme başlatılırken, yurt yetkilileri bazı öğrencilerin dışarıda yedikleri yemek nedeni ile etkilenmiş olabileceğini öne sürdü. Öğrencilerin yediği yemeklerden incelenmek üzere numune alındı. Öğrencilerin genel durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"